Bestel uw taart op Sabredys Pastryshop

Zoekt u nog een mooie taart voor uw bruiloft, verjaardag of gewoon als bedankje voor een ander? Bij Sabredy’s Patisserie kunt u de meest prachtige taarten, macarons, muffins, brownies en petite fours bestellen. En dit zijn slechts een aantal voorbeelden uit het assortiment. Op de website vindt u genoeg leuke foto’s van eerder gemaakte taarten en lekkernijen, zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden!

Workshop taarten bakken op een kinderfeestje

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en is er nog geen plan voor het kinderfeestje? Misschien is een workshop dan een leuk idee! Deze zijn geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en kan bij u thuis (of bij iemand anders) georganiseerd worden. Er zijn verschillende workshops mogelijk: cupcakes versieren, boltaartje vullen en bekleden, princess taart vullen en versieren of cake pops decoreren. De prijzen variëren per workshop en zijn te vinden op de website van Sabredy’s Pastryshop.

De heerlijkste cupcakes bestellen

Wilt u voor de visite vast een aantal heerlijke cupcakes in huis hebben? Bestel dan cupcakes op de website van Sabredy’s Pastryshop. Ze hebben een aantal verrassende smaken, zoals Oreo of Red Velvet. Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel de cupcakes dan eenvoudig online en laat ze bij u thuis bezorgen. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Cupcake bestellen.