Een gezellige kindercamping in Limburg

Kamperen is natuurlijk hartstikke leuk met jonge kinderen. Voor een geschikt kampeeradresje kunt u gewoon in Nederland blijven. Er zijn namelijk superleuke kindercampings. Onze favoriete camping is camping de Leistert. Op deze kindercamping in Limburgis er genoeg te beleven en wordt er veel georganiseerd zodat uw kinderen zich goed kunnen vermaken.

Wat te doen?

Dit recreatieparkbevindt zich op een toplocatie in het midden van de provincie Limburg. Er liggen diverse natuurparken in de buurt, waar u lekker kunt wandelen of fietsen. Ook op de camping is voldoende te beleven. Ga bijvoorbeeld een potje bowlen, tafeltennissen, vissen of midgetgolfen. Voor de jonge kinderen zijn er voldoende leuke activiteiten wat het animatieteam organiseert. Is er die dag niks georganiseerd? Dan kunnen zij zich vermaken in de speeltuin.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over dit kinderpark? Dan bezoekt u nu de website zodat u meer te weten komt. Ook voor de wat oudere kinderen is dit een prima camping. Er is namelijk een groot subtropisch zwembad wat leuk is voor jong en oud. Wacht trouwens niet te lang met boeken, want camping de Leistert is erg geliefd dus het zou zonde zijn als de plekken volgeboekt zijn.