Een super 5 sterren camping

Bent u druk op zoek naar de volgende vakantiebestemming voor u en het hele gezin? Dan hebben wij een tip voor u! Ga lekker kamperen op Recreatiepark de Leistert. Zij hebben namelijk een 5 sterren camping waar je u tegen zegt. Deze camping is van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Heerlijk genieten dus. U kunt hier kiezen voor diverse overnachtingsmogelijkheden. Denk dan aan een kamperen met privé sanitair, ‘glamperen’ of gewoon ouderwets met uw eigen kampeergerei. Hier is alles mogelijk. Niet voor niets heeft de ANWB de 5 sterren uitgedeeld aan deze camping én de titel ‘Best Camping’! 

Een hoop leuks te beleven

Ook zeker in de omgeving is er genoeg leuks te beleven. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het altijd spannende Toverland en laat u betoveren. Of ga naar beestachtig GaiaZoo. Lekker even een dagje shoppen? Ga dan naar ‘t Designer Outlet in Roermond of een dagje naar Maastricht. Bent u meer van het wandelen en de natuur in? In de omgeving zitten maar liefst drie nationale parken! Genoeg keuze dus.

Boek uw plek op de website

Wilt u uw eigen kampeerplek boeken? Ga dan naar de website van Recreatiepark de Leistert. Voor meer informatie kunt u ten allen tijden contact opnemen.