Een wijnrek voor uw restaurant of voor thuis!

Altijd al gedroomd van een mooie wijnkelder? Of zoekt u een mooi wijnrek voor in uw restaurant? Bezoek dan de website van de wijnrekkenwebshop. Zij verkopen de mooiste wijnrekken van mooi hout, in verschillende soorten uitvoeringen en houtkleuren.  Doe recht aan uw wijnen en plaats ze in een mooi wijnrek.

Wat voor soort wijnrekken?

Bij Domus Naturalis kunt u verschillende wijnrekken kopen. Deze zijn geschikt voor in uw woning maar ook in uw restaurant of eigen zaak. Plaats een mooi groot wijnrek in uw kelder en u kunt gaan genieten van uw eigen wijnkelder. De wijnrekken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kan u kiezen voor een wijnrek Merlot, een wijnrek Pinot of bijvoorbeeld wijnrek Muscat. De wijnrekken zijn vernoemd naar de diverse wijnen. Ook kunt u, afhankelijk van de uitstraling van het overige meubilair, kiezen voor diverse kleuren hout. Donker gelakt hout, of juist onbewerkt licht hout behoort tot de mogelijkheden.

Zet het wijnrek  zelf in elkaar!

De wijnrekken koopt u in diverse bouwpakketten, deze worden bij u thuis afgeleverd. De wijnrekken zijn eenvoudig om zelf in elkaar te zetten, eventueel kunt u ze zelf nog met lak behandelen.  Meer weten over deze wijnrekken? Bezoek de webshop en kies uw eigen houten wijnrek!