Fruitmand bezorgen in ziekenhuis

Is er iemand ziek in uw omgeving en wilt u bij die persoon een glimlach op het gezicht toveren? Dat kan! Want bij het bedrijf BoeketCadeau.nl bent u geheel aan het juiste adres voor cadeautjes voor zieke mensen. Zij kunnen bijvoorbeeld een fruitmand bezorgen. Wat een leuke verassing voor de zieke, en tegelijkertijd ook nog eens heel erg gezond! Wellicht knapt hij of zij er een beetje van op. In het assortiment aan fruitmanden van BoeketCadeau.nl vindt u vele diverse samenstellingen. De samenstellingen zijn origineel en er is voor ieder wat wils! Ook worden de fruitmanden persoonlijk samengesteld.

Hoe werkt het?

Wanneer u een fruitmand heeft gevonden die u aanspreekt en u plaatst een bestelling voor 12.00 uur, dan wordt de fruitmand diezelfde dag nog geleverd. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst na 12.00 uur, dan kunt u de fruitmand de volgende dag in huis verwachten. Of u kunt er ook voor kiezen om de fruitmand direct te laten bezorgen bij de zieke thuis of in het ziekenhuis.

Fruitmand bezorgen in ziekenhuis

Wanneer u er voor kiest om de fruitmand te laten bezorgen in het ziekenhuis, dan dient u bij het afronden van de bestelling wel de kamernummer of afdelingsnummer toe te voegen. Meer informatie is te lezen op de website van BoeketCadeau.nl.