Geef een origineel cadeau met behulp van een 3D printer

Heeft u binnenkort weer een bruiloft op de planning staan? De standaard cadeaus zoals een blender, servies of pannenset zijn niet altijd de leukste dingen om te geven. Het is namelijk veel leuker om iets te geven waar mensen echt verrast door zijn. Maar waar laat je mensen vandaag de dag nog versteld mee staan? Een origineel cadeau kan een beeldje van het bruidspaar zijn. Deze kunt u eenvoudig laten maken dankzij de 3D printers bij Kopieyou. Hoe leuk zou het zijn als het bruidspaar in hun trouwkleding de foto’s laat maken? Zo hebben ze hun speciale dag op een unieke manier vastgelegd.

Een levensecht resultaat

Dankzij de kwalitatief goede printers van Kopieyou bent u verzekerd van een levensecht resultaat. De kleuren komen overeen met de werkelijke kleuren en u kunt alle vouwen in de kleding terugzien in het beeldje. Het is dus een erg gedetailleerde weergave van de werkelijkheid. Bent u benieuwd hoe een bodyscan in zijn werk gaat? Bekijk dan het filmpje op de website van Kopieyou.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u graag meer informatie over het maken van een 3D print, of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op met Kopieyou door het contactformulier op de website in te vullen. Wilt u meteen naar de website? Klik dan op de volgende link: 3D printen Eindhoven.