Geef iemand een sessie flyboarden cadeau

Wilt u iemand verrassen met een uniek cadeau? Misschien bent u voor Vaderdag nog wel op zoek naar een spectaculair cadeau om deze dag mee te vieren. Heeft u wel eens gedacht aan een sessie flyboarden? Dit is een relatief nieuwe sport waarbij u met uw voeten aan een bord vastzit, waar aan de onderkant water uit spuit. Door de hoge druk die ontstaat, stijgt u boven het water uit, waardoor u het idee heeft dat u kunt vliegen. Vaak is het al ontzettend leuk om naar flyboarders te kijken. De ervaren flyboarders kunnen vaak spectaculaire trucs, zoals salto’s, terwijl de beginnelingen nog proberen om hun balans te bewaren. Wil jij je vriend of familielid deze unieke ervaring graag cadeau doen? Kies dan voor Flyboardschool Amsterdam.

Flyboarden in Nederland

Aangezien het een relatief nieuwe sport is, zijn er nog niet veel organisaties die het flyboarden in sessies aanbieden. Bij Flyboardschool Amsterdam heeft u meerdere mogelijkheden. Zo kunt u hier niet alleen flyboarden, maar ook hoverboarden of met drie personen op de fun band!

Bekijk de mogelijkheden online

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Flyboardschool Amsterdam? Bekijk dan snel de mogelijkheden online. Hier vindt u ook meteen alle tarieven. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Flyboarden Amsterdam.