Transportketting bestellen bij ACB Transportbanden

Bent u van plan een transportketting te kopen? Maar wat is dat nou precies? Met een transportketting kunt u makkelijk zware materialen vervoeren van de ene plek naar een andere plek in bijvoorbeeld een productiehal. Een kettingtransporteur transporteert zonder problemen zware goederen. Dat komt door de robuuste constructies met industriële kettingen die extra grip bieden. Daarnaast kan het zware materiaal ook nog eens nauwkeurig gepositioneerd worden.

Handige transportkettingen!

Transportkettingen zijn net als de rollenband zelf in veel verschillende soorten materialen te verkrijgen. De transportkettingen van ACB Transportbanden zijn te verkrijgen in roestvrij staal (RVS) en gewoon staal. Dit zijn krachtige en gladde materialen en daarmee ook goed schoon te maken. Dit is erg belangrijk voor de transportkettingen. Dat is onder andere noodzakelijk in de voedselindustrie die met onder andere HACCP te maken heeft.
Welke transportketting voor u geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Namelijk de ruimte, het product en de toepassing. Of te wel voor iedereen is dit eigenlijk anders. Deze robuuste transportkettingen zijn voordeliger dan andere langebaan segmenten. Een nadeel van transportketting is dat ze geen bochten kunnen maken. Maar gelukkig kan dit probleem opgelost worden door de kettingen haaks op elkaar te plaatsen, in de juiste richting. Als u werkt met een transportketting, is het eenvoudig om bijvoorbeeld pallets met behulp van een heftruck op te pakken of te plaatsen bij het opzet- en afnamepunt.

ACB Transportbanden transportkettingen

Werkt u met halffabricaten, grondstoffen of heeft u vele te maken met pallets? Of bent u op zoek naar transportkettingen omdat u werkt in de automotive industrie? Dan kunt u denken aan het vergemakkelijken van uw werk door het plaatsen van een transportketting. U kunt op de site van ACB Transportbanden kijken naar de mogelijkheden. ACB Transportbanden heeft verschillende adviseurs in dienst die u van advies willen voorzien. Ze komen op locatie kijken en denken mee in praktische oplossingen om u het werk makkelijker te maken. Daarnaast kunt u ook zelf een transportketting samenstellen, dit is de speciaal op maat gemaakte service die zij leveren. Dus bezoek de website en bekijk wat voor u het beste is!