Transportketting voor intern transport

Bent u op zoek naar een transportketting? Met een transportketting vervoert u gemakkelijk intern zware materialen. Een kettingtransporteur transporteert probleemloos hoge gewichten. Dat komt door de robuuste constructies met industriële kettingen die grip bieden. En deze zware materialen kunnen ook nog redelijk nauwkeurig gepositioneerd worden.

Transportketting gemakkelijk in gebruik

De kettingen zijn te verkrijgen in RVS en staal, dit zijn krachtige en gladde materialen en daarmee ook goed schoon te maken. Dat is onder andere noodzakelijk in de voedselindustrie die met onder andere HACCP te maken heeft. Welke transportketting het meest geschikt is, hangt af van de ruimte, het product en de toepassing. Deze robuuste transportkettingen zijn voordeliger dan andere langebaansegementen. Het maken van bochten is niet mogelijk, maar wel kan er voor gezorgd worden dat de kettingen op plaats van bestemming komen door ze haak op elkaar te plaatsen, de juiste richting in. Als u werkt met een transportketting, is het eenvoudig om bijvoorbeeld pallets met behulp van een heftruck op te pakken of te plaatsen bij het opzet- en afneempunt.

Bestel transportketting bij ACB Transportbanden

Werk u in de auto motive industrie, werkt u met halffabricaten, grondstoffen of heeft u vele tem aken met pallets? Dan kunt u denken aan het vergemakkelijken van uw werk door het plaatsen van een transportketting. U kunt op de site van a href=”https://www.acb-transportbanden.nl/”>ACB Transportbanden zelf een transportketting samenstellen, maar u kunt ook een van hun adviseurs vragen om hulp. Ze komen op locatie kijken en denken mee in praktische oplossingen om u het werk makkelijker te maken.