Warmtewerend glas nodig?

Wilt u graag zo min mogelijk warmte door uw raam laten? Maar wilt u wel zonlicht binnenlaten? Dan heeft u warmtewerend glas nodig. Als u op zoek bent naar een aanbieder van dit type glas, dan hebben we voor u een goede tip. GlasGigant is het bedrijf dat u kan voorzien van op maat gemaakt warmtewerend glas.

Voordelen

Warmtewerend glas wordt vaak toegepast in serres of in een dakkapel. In vergelijking met standaard dubbel glas wordt er met warmtewerend glas ongeveer 60% van de warmte tegengehouden. Dit scheelt natuurlijk enorm. Dankzij de extra coating op de buitenste glasplaat wordt de warmte van de zon weerkaatst. Hierdoor wordt het glaszelf minder warm. Op deze manier geeft het geen warmte af aan de ruimte en blijft de temperatuur binnenshuis erg aangenaam. Dat wil u toch ook? Neem snel een kijkje bij GlasGigant en plaats vandaag nog uw bestelling.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over warmtewerend glas? En wilt u graag weten wat het voor u kan opleveren? Dan adviseren we u om contact op te nemen met GlasGigant. De specialisten helpen u graag verder.