Zomervakantie in Limburg

Kamperen in Limburg, wie wil dat nou niet? Het Nederlandse weer in de zomer wordt ook steeds beter. U hoeft dus niet per se naar Zuid-Frankrijk om het mooie weer te vinden. Limburg is daarom een goede optie voor de zomervakantie. Heeft u speciale wensen voor de vakantie? Wilt u graag kamperen maar houdt u niet van heel primitief leven? Dan kunt u eens kijken naar de mogelijkheden op 5-sterren camping De Leistert in Limburg. Lees hier meer over de mogelijkheden van deze camping.

Waar slaapt u?

Heeft u een voorkeur wat betreft het verblijf op de camping? U heeft hier een ruime keuze wat betreft het verblijven, waant u kunt namelijk slapen in een luxe tent, knus chalet of neemt u uw eigen tent of caravan mee? Bij Camping De Leistert is het allemaal mogelijk. U kunt dus uw hele zomervakantie naar wens samenstellen. Als u bijvoorbeeld kiest voor de luxe tent dan kunt u profiteren van een kant en klaar bed bij aankomst. Ook heeft u dan een eigen koken waar u heerlijk avond eten kunt bereiden. Uit eten op de camping kan natuurlijk ook. Ook is er genoeg te beleven op de camping> zoals verschillende sportactiviteiten. Ga bijvoorbeeld een potje tennissen, basketballen of volleyballen. Ontspannen kan natuurlijk ook door middel van het lezen van een boek voor de tent.

Meer weten?

Benieuwd naar de camping? Kijk eens naar de mogelijkheden op de website. Hier vindt u meer over alle accommodaties. Vragen? Raadpleeg dan de medewerkers van de camping.